onze surflessen voor ligt gevorderde

John  Slotte werkt de groene golf!

Surf cursus oefeningen en uitleg over het land
peddelen naar de line-up
wachten op de juiste golf
Take Off op een groene golf
Surf instructeurs en student op dezelfde golf
Peddelen op de golven
perfecte staat, weinig groene golf
hang loose Dude
surf student school in de groene golf
Radio Helmet Coaching

Het is niet makkelijk om te beschrijven, wat een ligt gevorderde surfer kan, wij zijn van mening dat iedereen, die al eens met een surfboard het water in is geweest een ligt gevorderde surfer is.
We bieden verschillende surflessen voor gevorderde surfer aan. De eerste gevorderde surflessen die we aanbieden is de "Gevorderde beginner" Surflessen. Deze surflessen is speciaal voor de surfers, die al een deelgenomen hebben aan een beginners surflessen.

Het doel van de "Gevorderde beginner" surflessen is, ongebroken golven te surfen. De belangrijkste manouvres zijn het aanpaddelen en de takeoff op een ongebroken golf.

Christof legt je hier uit hoe het gaat:
"Hallo ik ben Christof. Ik ben BSA surfleraar en SLSA Beach Lifeguard. Ik surf al sinds 1999. Ik leg jullie uit hoe je een ongebroken golf aan paddelt en er een takeoff op maakt."

Het surfen van groene golven (ongebroken golven)

Het aan paddelen van een ongebroken golf is niet makkelijk, er zijn een aantal dingen waar je op moet letten, en moet gebruiken: bijvoorbeeld je positie in het water, je golf keuze en je timing bij het paddelen.

Als je de geschikte golf uitgekozen hebt, is het belangrijk dat je de juiste houding op het board hebt. Bij het aanpaddelen van een ongebroken golf moet je met je borst meer druk op het voorste gedeelte van je board geven. Stel je maar voor dat je van een heuvel naar beneden paddelt.
Dus: Bij het paddelen je borst op de voorkant van het board drukken en je armen en schouders zo ver mogelijk naar voren uitstrekken.

Het belangrijkste ogenblik is het moment, waarop het einde van het board door de golf ligt omhoog geduwt wordt. Nu zeker niet stoppen met paddelen, in tegendeel: je moet nu nog minimaal 4 krachtige paddelslagen maken.

Kijk tijdens het paddelen alvast welke kant je op wil surfen en zorg er voor dat je board al ligt in deze richting gedraaid is. Heb je de juiste golf uitgezocht en goed gepaddeld, dan zal je surfboard nu de golf in glijden. Nu is het moment aangekomen waar je de takeoff maakt. Blijf het board tijdens de takeoff in de juiste richting sturen.
Bij het surfen gaat het allemaal om deze eerste groene golf ervaring.

Nieuw: Radio helmet coaching! Met deze helm is het een live video coaching, de surfleraar leraren kan je coachen tijdens het paddelen en het surfen. Deze methode is erg goed voor het aanleren/verbeteren van manoeuvres, je zult hierdoor snel verbetering merken!

Mijn tip:
"Het is belangrijk dat je vanaf het strand je golf zoekt die bij je past. Je kijkt waar de golf breekt en zoekt daarbij een landmark, dit is voor je oriëntatie in de zee.
Het schuim van de golf en golven die al breken geven aan hoe snel en waar de golven breken.

Je hebt de juiste golf nodig en een beetje geluk om je eerste groene golf te surfen. Never give up! Aloha Christof!"

ligt gevorderde surflessen Prijzen

Prijzen kunnen variëren afhankelijk van het seizoen.

*1 dag surfen - surflessen voor ligt gevorderden kost 62€
3 dagen surfen - surflessen voor ligt gevorderden kosten 168€
5 dagen surfen - surflessen voor ligt gevorderden kosten 260€

Na 5 dagen surfles kost elke extra dag surfles 52€.

Wil je meer surfen?
Je kunt onze surflessen voor gevorderden en vergevorderden boeken als een intensieve surfcursus, met twee surfsessies per dag!
De tweede surfsessie van de dag kost 45€.