Onze Spaanse lessen met certificaat

Enni  Viva Espana! Viva OTRO MODO!

Wil jij leren surfen maar tegelijkertijd ook Spaans leren? Dan kun je surf lessen en spaanse lessen combineren bij OTRO MODO Surfschool. Voor al onze cursussen vindt u een geldig EU-certificaat.

Het leren van de Spaanse taal geeft je een dieper inzicht in de cultuur en stelt je in staat onafhankelijker rijzen tijdens je vakantie. Deze taalcursus geeft je de kans om nieuwe vriendschappen te starten en op zijn minst een klein gesprekje te voeren met de locale bevolking.

Spaans is de meest gesproken taal in de wereld, het is de nationale taal voor 20 landen over de wereld. In de meest van deze landen zijn goede golven en genoeg fiesta. Net als op Fuerteventura - de surfspots variëren sommige zijn geschikt voor beginners en andere voor de experts. Natuurlijk zijn daar ook ideale plekken om te leren surfen.

Hier op Fuerteventura hebben we het hele jaar door surfcamp’s met zoal surflessen als Spaanse lessen. In de ochtend heb je spaanse lessen, na een wel verdiende lunch beginnen we met de surflessen, die zullen duren tot het eind van de middag. De spaanse les wordt gegeven in kleine groepen van maximaal 5 personen. De lessen duren 120 minuten en hebben elke dag een pause.

Heb je als eens eerder spaanse lessen gehad en kun je al een woordje Spaans spreken?
Geen probleem! Onze gekwalificeerde leraares, Inge Depart, zal de les op jou niveau aanpassen.

Aan het eind van de week zul je niet alleen je eerste golven gepakt hebben maar ook je eerste zinnetjes/ gesprekjes in het Spaans gevoerd hebben.

Spaanse lessen

*Prijzen kunnen variëren, afhankelijk van het aantal deelnemers.

1 uur (60min) spaanse lessen - individuele cursus - 15 euro

1 uur (60 min) spaanse lessen - groep cursus (vanaf 3 personen) - 10 Euro

Je hebt al een basiskennis van het Spaans?
Geen probleem! Onze lerares voert het collegegeld volgens uw wensen.