Algemene voorwaarden

1

Alle klanten moeten fysiek fit en in staat zijn om te zwemmen. De cliënt bevestigt dat er vanuit medisch oogpunt niets is dat hem / haar in staat stelt om te gaan surfen.

2

De boeking is geldig als de boeking OTRO MODO Surfschool heeft bereikt, de aanbetaling van het cursusgeld is overgemaakt op onze bankrekening en wanneer OTRO MODO Surfschool de boeking heeft bevestigd.

3

Betaling: Het volledige bedrag voor de boeking moet een maand voor aankomst worden overgemaakt naar een van onze bankrekeningen.

4

OTRO MODO Surfschool is verantwoordelijk voor de juiste voorbereiding en uitvoering van de surfcursus en de beschrijving van de service die wij aanbieden. OTRO MODO Surfschool neemt geen verantwoordelijkheid voor schade aan personen of materiaal die optreedt tijdens reizen naar de cursus / school en voor reizen met de auto die tijdens de cursus worden gemaakt. De deelname is het risico van de klant. OTRO MODO Surfschool is verantwoordelijk voor eventuele fouten van de leden van OTRO MODO Surfschool, ook tijdens de cursus. De verantwoordelijkheid van OTRO MODO Surfschool is beperkt tot maximaal 3 keer het bedrag van het cursusgeld, zolang de schade niet opzettelijk is geproduceerd.

5

OTRO MODO Surfschool is niet verantwoordelijk voor omstandigheden veroorzaakt door het weer en geen restituties vanwege de klimatologische omstandigheden.

6

De klant moet redelijke voorzorgsmaatregelen nemen met betrekking tot het gebruik van OTRO MODO Surfschool-uitrusting en de verantwoordelijkheid aanvaarden voor het vervangen van apparatuur die verloren of beschadigd is tijdens de zorg of het gebruik van de klant. Alle eigendommen die worden vervangen, moeten worden betaald tegen de juiste marktwaarde zoals beoordeeld door OTRO MODO Surfschool.
Daarna wordt de beschadigde apparatuur eigendom van de klant.

7

De klant moet de instructies en instructies van de OTRO MODO Surfschool-instructeurs opvolgen. In geval van onverantwoord gedrag dat de gezondheid of het imago van klanten of OTRO MODO Surfschool in gevaar brengt, kan de klant na eerdere waarschuwing worden uitgesloten van de lessen. In dit geval wordt het cursusgeld niet geretourneerd.

8

Boekingen kunnen op elk moment worden geannuleerd. We vragen u de annulering als fax, brief of e-mail te verzenden. De annulering is geldig vanaf het moment van ontvangst. De volgende annuleringskosten zijn van toepassing:

• tot 30 dagen voor vertrek 20%
• van 29. - 21. Dag voor aanvang van de reis 30% van de reissom
• Van de 20e tot de 14e dag voor aanvang van de reis, 50% van de reissom
• van 13 tot 7 Dagen voor aanvang van de reis 70% van de reissom
• Van 6–1 dagen voor aanvang van de reis 80% van de reissom
• 90% van de reissom op de dag van vertrek of als de reis niet is begonnen.