Algemene voorwaarden

1.
Alle klanten moeten fysiek fit en in staat zijn om te zwemmen. De cliënt bevestigt dat er vanuit medisch oogpunt niets is dat hem / haar in staat stelt om te gaan surfen.

2.
De boeking is geldig als de boeking OTRO MODO Surfschool heeft bereikt, de aanbetaling van het cursusgeld is overgemaakt op onze bankrekening en wanneer OTRO MODO Surfschool de boeking heeft bevestigd.

3.
Betaling: Het volledige bedrag voor de boeking moet een maand voor aankomst worden overgemaakt naar een van onze bankrekeningen.

4.
OTRO MODO Surfschool is verantwoordelijk voor de juiste voorbereiding en uitvoering van de surfcursus en de beschrijving van de service die wij aanbieden. OTRO MODO Surfschool neemt geen verantwoordelijkheid voor schade aan personen of materiaal die optreedt tijdens reizen naar de cursus / school en voor reizen met de auto die tijdens de cursus worden gemaakt. De deelname is het risico van de klant. OTRO MODO Surfschool is verantwoordelijk voor eventuele fouten van de leden van OTRO MODO Surfschool, ook tijdens de cursus. De verantwoordelijkheid van OTRO MODO Surfschool is beperkt tot maximaal 3 keer het bedrag van het cursusgeld, zolang de schade niet opzettelijk is geproduceerd.

5.
OTRO MODO Surfschool is niet verantwoordelijk voor omstandigheden veroorzaakt door het weer en geen restituties vanwege de klimatologische omstandigheden.

6.
De klant moet redelijke voorzorgsmaatregelen nemen met betrekking tot het gebruik van OTRO MODO Surfschool-uitrusting en de verantwoordelijkheid aanvaarden voor het vervangen van apparatuur die verloren of beschadigd is tijdens de zorg of het gebruik van de klant. Alle eigendommen die worden vervangen, moeten worden betaald tegen de juiste marktwaarde zoals beoordeeld door OTRO MODO Surfschool.
Daarna wordt de beschadigde apparatuur eigendom van de klant.

7.
De klant moet de instructies en instructies van de OTRO MODO Surfschool-instructeurs opvolgen. In geval van onverantwoord gedrag dat de gezondheid of het imago van klanten of OTRO MODO Surfschool in gevaar brengt, kan de klant na eerdere waarschuwing worden uitgesloten van de lessen. In dit geval wordt het cursusgeld niet geretourneerd.