Surfgidsing op Fuerteventura

Mike  Surf perfecte golven met vrienden!

Heb je maar één week vakantie en je wilt zo veel mogelijk goede golven surfen, maar je weet niet waar je moet zijn?

Wij kennen de canarische eilanden al jaren, Fuerteventura en Lanzarote in het speciaal. Wij zijn in staat je naar de beste spot te brengen voor elke dag. Je zult versteld staan van de hoeveelheid niet ontdekte spots op de eilanden.
Wij weten surfspots voor beginners tot zeer gevorderde surfers te vinden. Het maakt niet uit of je nu je eerste ongebroken golf wilt surfen of meer spray van je cutback probeert te krijgen. Wij kunnen je laten zien waar het is en hoe je het moet doen!

Heb je gehoord van de geweldige reefs op de canarische eilanden, maar ben je bang voor de potentiele gevaren van het surfen op reefs?

Maak je geen zorgen! Onze surfgidsen zullen je naar de spot brengen die geschikt is voor jou surf ervaring. Ze zullen je zorgvuldig uitleggen waar de stromingen zitten hoe de spot werkt, waar je in en uit het water moet gaan.

Onze surf gidsen is altijd op jou en je ervaring afgestemd. Het gidsen is inclusief een gedetailleerde videocoaching, een uitleg over de desbetreffende surfspot en een theoretische en praktische gevorderde surflessen.
Tip: U kunt uw gevorderde surfles opwaarderen tot surfgidsing en meer avontuur en interessante plekken op de canarische eilanden ervaren!

Nieuw: Radio helmet coaching! Met deze helm is het een live video coaching, de surfleraar leraren kan je coachen tijdens het paddelen en het surfen. Deze methode is erg goed voor het aanleren/verbeteren van manoeuvres, je zult hierdoor snel verbetering merken!

Hier is een voorbeeld voor vijf dagen Surfgidsing

Vijf dagen lang zullen we naar de beste surfspots gaan die Fuerteventura te bieden heeft. We verblijven drie dagen in een tent of appartement. Ook zullen we één van de andere eilanden bezoeken (lanzarote, Los Lobos of La Graciosa).

Prijzen en data in de Surfgidsing

1 dag privat Surfgidsing (5 - 7,5h) - 149€

Onze surfschool geef het hele jaar door surflessen op Fuerteventura. Het surfgidsen is i.v.m. golf condities en voorbereidingen alleen beschikbaar in de volgende periode: 1 oktober tot 19 mei. Onze surfbegeleiding is gericht op surfers met eigen materiaal die al een goede basiskennis hebben van het surfen op groene (ongebroken) golven. Om echt individueel te kunnen inspelen op de behoeften en wensen van onze surfgasten, bieden wij surfbegeleiding alleen als privécursus aan.

De prijs is exclusief accommodatie en eventuele vervoer met de boot.
Tip: Boek je accommodatie in onze surfcamp.

Alle surfgids pakketen zijn inclusief surf materiaal (Billabong wetsuits, NSP en Surftech / Tuflite surfboard, etc.) videocoaching, vervoer naar de meest geschikte surfspot, vervoer naar je accommodatie en verzekering.

U weet niet zeker of onze surfbegeleiding het juiste surfpakket voor u is?
Ken je onze surfcursus voor gevorderden en experts al?

Wil je Fuerteventura op eigen houtje verkennen na de surfbegeleiding? Kent u onze Landrover Defender renatl service "Back to Fuerte" al? Hier kunt u een terreinwagen met camperombouw huren!