Fuerteventra en de Canarische eilanden

De canarische eilanden wordt het Europese Hawaï genoemd.
Een naam die de eilanden zeker verdienen, tijdens de Europese herfst en winter bieden de stranden en reefs perfecte surfcondities voor elk type surfer van beginner tot gevorderd.

In het voorjaar en zomer seizoen bieden de eilanden perfecte condities voor beginnende en lichtgevorderde surfers.
Gemiddelde golfhoogte, 100 procent zon garantie, toeristen van over de hele wereld en romantische zonsondergang maken Fuerte en Lanzarote de ideale plek om te leren surfen of je surfen te verbeteren.

Lanzarote

Zwart zand, groene cactus velden en cesar manrique… Lanzarote is het eiland met de jongste vulkanen van de Canarische eilanden. Het eiland heeft mooie kleine vissersdorpjes, cultuur, kunst en een aantal van de beste surfspots in europa. Een aantal echte secret surfspots, pssst…!

Fuerteventura

Verlaten stranden, oneindige off road wegen, 365 dagen zonneschijn per jaar- welkom op Fuerteventura! Fuerteventura is bijna net zo groot als Tenerife maar zeer dun bevolkt.
Een plaats met grote tegenstellingen- kristalhelder blauw water, wit zand, toerist hype en het eind van de wereld op één plek. Ruige schoonheid waar je elke dag een gevoel van avontuur kunt beleven.