Disclaimer

Verdere juridische informatie

Voor de nauwkeurigheid, volledigheid en tijdigheid van de inhoud, gereproduceerde gegevens, feiten, enz., Kunnen we geen verantwoordelijkheid nemen, ondanks de grootste zorg bij het maken van de pagina's. Bovendien zijn wij niet aansprakelijk voor de inhoud van pagina's waarop wij geen invloed hebben. We zijn niet verplicht om informatie van derden te controleren of om omstandigheden te onderzoeken die wijzen op onwettige activiteiten. Verplichtingen om het gebruik van informatie onder algemene wetgeving te verwijderen of blokkeren, blijven onverminderd van kracht. Een aansprakelijkheid in dit verband is echter alleen mogelijk vanaf de datum van kennis van een specifieke inbreuk. Na kennisgeving van dergelijke schendingen wordt inhoud die kan worden beïnvloed onmiddellijk verwijderd.

Voor zover er links naar websites van andere providers beschikbaar zijn, hebben we geen invloed op de inhoud ervan. Om deze reden kan voor deze (buitenlandse) inhoud geen garantie en aansprakelijkheid worden aanvaard. De respectieve aanbieder of exploitant van de pagina's is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's. De gekoppelde pagina's werden gecontroleerd op het moment van koppelen voor mogelijke juridische overtredingen en identificeerbare inbreuken. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van koppelen. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een inbreuk. Na kennisgeving van schendingen van dergelijke links worden onmiddellijk verwijderd.

Het is belangrijk voor ons om erop te wijzen dat elk type netwerkgebaseerde communicatie en informatieverwerking inherente beveiligingsrisico's heeft en dat volledige bescherming tegen interferentie door derden niet mogelijk is.

Het gebruik van contactgegevens die door derden zijn gepubliceerd met het doel om ongevraagde reclame- en informatiemateriaal onder de afdrukverplichting / het privacybeleid te verzenden, wordt hierbij uitdrukkelijk uitgesloten. De exploitanten van de pagina's behouden zich uitdrukkelijk het recht voor juridische stappen te ondernemen in het geval van ongevraagde verzending van advertentie-informatie, zoals spam-e-mails.


Auteur:

Layout & Ontwerp
Christof Uhlmann

Texte
Petra Uhlmann, Christine Westphal, Thorsten Glowalla, Christof Uhlmann

Webauthoring / TYPO3-Integration
Ben Robinson

Fotos
Christine Westphal, Hugo, Sophie Morawetz, Manfred Mayer, Miriam Kathke, Henning Pommèe, Georg Uhlmann, Stefan Schneider, Christof Uhlmann